1991-1992 / 2016-2017 25 ANYS FENT ESCOLA

I a la nit, quan la fosca
ens agermane en neutra
senzillesa entranyable,
bandejarem els ídols
i engendrarem les noves
criatures que empenten
un futur sense tenebres,
tenint com argument
el clar portent invicte
de l'ampla llibertat.

(Joan Valls i Jordà, 1917-1989)

dilluns, 9 de maig del 2011

Millorant la comunicació en família. Xarrada-Col·loqui


Millorant la comunicació en família
Xarrada-Col·loqui

(dirigida a pares i mares, professors i professores)
De vegades tenim la sensació que el nostre fill, que ahir era un xiquet, de cop i volta és una persona molt alta, amb una veu molt greu, o s’ha fet tota una dona. Aquests canvis es perceben de sobte i molt prompte ens hi acostumem. No obstant això, també es produeixen uns altres canvis als quals no ens resulta fàcil acostumar-nos i que poden acabar convertint-se en greus dificultats. Quan les baralles són més freqüents i els silencis o els reptes als límits, què està passant? Què em passa quan estic vivint aquesta nova situació? Què hi ha darrere d’un “no m’angoixes”, d’un “no sé”.

Els continguts a seguir en la xarrada seran els necessaris per establir una comunicació òptima: límits, ansietat, responsabilitat, bloqueigs, reprotxes vs necessitats, valors, maneig de les emocions. 

Les dinàmiques tractaré que siguen el més participatives possible, ja que en cas contrari el ritme i l’atenció minven i a més a més disminueix l’aprenentatge.

El temes elegits  són, al cap i a la fi, els que omplen les nostres vides en un 95%, ja que del que parlem és de la nostra relació amb la resta de gent i de com millorar-la.

A càrrec de
Jordi Sáez
Psicòleg especialista en clínica d’adults xiquets i adolescents. Expert del programa "Educació per a la convivència" de l’Ajuntament de València

Dimecres, dia 11 de maig de 2011, a les 18:30h
Saló d’actes de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia

Organitza: AMPA IES Francesc Ferrer i Guàrdia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada