1991-1992 / 2016-2017 25 ANYS FENT ESCOLA

I a la nit, quan la fosca
ens agermane en neutra
senzillesa entranyable,
bandejarem els ídols
i engendrarem les noves
criatures que empenten
un futur sense tenebres,
tenint com argument
el clar portent invicte
de l'ampla llibertat.

(Joan Valls i Jordà, 1917-1989)

divendres, 2 de desembre del 2011

Els premis de Benimaclet Imaginacció

Per falta de temps (que no de voluntat i interès) havíem deixat la notícia dels premis de Benimaclet Imaginacció del post anterior sense continuïtat. Nostra culpa. El cas és que la cerimònia que us avançàvem va tenir lloc en el lloc (passeu-me la redundància) i el temps previstos, i amb molt d'èxit, segons que ens ha traslladat de primera mà un testimoni d'excepció, la nostra enviada especial Rosa Escrivà, entusiasta, com un servidor, d'aquests joves inquiets, creatius, poetes de la imatge, la imaginacció, la comunicació i el barri que són tota la colla de Benimaclet Imaginacció.

Ací teniu tots els premis i mencions del primer concurs audiovisual que han organitzat i que esperem que coneixerà noves i igualment engrescadores edicions.

I com que no podem penjar ací tots els vídeos concursants, sí que ens agradarà almenys que en vegeu el guanyador, que ens ha semblat d'una factura magnífica i molt suggeridor. A veure què us sembla a vosaltres.


1 comentari:

  1. Mamen y David, la enhorabuena más sincera. Me gusta todo, pero además sale la bicicleta. Redondo, qué más puedo decir. Felicidades.

    ResponElimina